Image
“Vi är ett företag som är snabbfotade och som arbetar aktivt med moderna, digitala lösningar i alla led, varför vi är övertygade om att Qurant passar oss väldigt bra.”
Freddy Sobin, VD
KICKS

KICKS fokuserar på hållbar hälsa genom samarbete med Qurant

Qurant har fått förtroendet att leverera företagshälsa till KICKS genom ett nytt samarbetsavtal. Därmed får Qurant bidra till att skapa hållbar hälsa för KICKS alla medarbetare.

KICKS är Nordens ledande skönhetskedja med en modern omnikanallösning där fysisk butik och e-handel är integrerat.

Varierande arbetsmiljöer och uppgifter

– Våra medarbetare har varierande arbetsmiljöer och uppgifter och arbetar med allt från kontorsuppgifter till att möta kund i butik och säkra snabba leveranser från vårt lager. Det är därför viktigt att de kan känna sig trygga i att KICKS erbjuder en modern och flexibel företagshälsa genom en partner som förstår våra behov. Vi är ett företag som är snabbfotade och som arbetar aktivt med moderna, digitala lösningar i alla led, varför vi är övertygade om att Qurant passar oss väldigt bra, säger Freddy Sobin, VD, KICKS.

Läs: Därför engagerar psykisk hälsa företaget KICKS

Lösningar

Det nya avtalet med Qurant innebär bland annat tillgång till digital sjuk/vab- och friskhantering, uppföljning och rådgivning av våra sjuksköterskor samt snabb tillgång till rätt vård via vårt rikstäckande nätverk av vårdgivare.

– Vi är stolta över att KICKS valt Qurant och ser fram emot att ge företaget tillgång till effektiva verktyg för att upptäcka ohälsa och agera proaktivt i hälsoarbetet, säger Maria Schützer Funk, VD, Qurant.

– KICKS är ett företag med starkt varumärke och spännande företagskoncept som vi är mycket glada över att få samarbeta med, säger Michael Emilsson, Sales Manager, Qurant.


Kontakt

Maria Schützer Funk
VD
+46 708 10 20 04
maria@qurant.se
Michael Emilsson
Sales Manager
+46 708 10 20 02
michael@qurant.se
Bli kund >
Image

Prehab


Förebyggande hälsovård med verktyg för att upptäcka ohälsa i tidigt skede och jobba proaktivt, bokning av och tillgång till prehab och friskvård samt enkel hantering av friskvårdsbidraget.

Läs mer om prehab
Image

Digital Sjuk & Frisk


Effektiv och smidig digital sjuk/vab- och frisk­hantering direkt i mobilen, surfplattan eller datorn via vår digitala hälsoportal. Med tydlig översikt av hälsostatus samt uppföljning och rådgivning av sjuksköterska.

Läs mer om hälsoportalen
Image

Vård & Rehab


Stöd, rådgivning, bokning och tillgång till rätt behandling och resurser genom hela rehabprocessen via vårt oberoende nätverk av kvalitetssäkrade vårdgivare i hela landet.

Läs mer om rehab