KICKS fokuserar på hållbar hälsa genom samarbete med Qurant

Qurant har fått förtroendet att leverera företagshälsa till KICKS genom ett nytt samarbetsavtal. Därmed får Qurant bidra till att skapa hållbar hälsa för KICKS alla medarbetare.

KICKS är Nordens ledande skönhetskedja med en modern omnikanallösning där fysisk butik och e-handel är integrerat.

Varierande arbetsmiljöer och uppgifter

– Våra medarbetare har varierande arbetsmiljöer och uppgifter och arbetar med allt från kontorsuppgifter till att möta kund i butik och säkra snabba leveranser från vårt lager. Det är därför viktigt att de kan känna sig trygga i att KICKS erbjuder en modern och flexibel företagshälsa genom en partner som förstår våra behov. Vi är ett företag som är snabbfotade och som arbetar aktivt med moderna, digitala lösningar i alla led, varför vi är övertygade om att Qurant passar oss väldigt bra, säger Freddy Sobin, VD, KICKS.

Läs: Därför engagerar psykisk hälsa företaget KICKS

Lösningar

Det nya avtalet med Qurant innebär bland annat tillgång till digital sjuk/vab- och friskhantering, uppföljning och rådgivning av våra sjuksköterskor samt snabb tillgång till rätt vård via vårt rikstäckande nätverk av vårdgivare.

– Vi är stolta över att KICKS valt Qurant och ser fram emot att ge företaget tillgång till effektiva verktyg för att upptäcka ohälsa och agera proaktivt i hälsoarbetet, säger Maria Schützer Funk, VD, Qurant.

– KICKS är ett företag med starkt varumärke och spännande företagskoncept som vi är mycket glada över att få samarbeta med, säger Michael Emilsson, Sales Manager, Qurant.


Kontakt

Maria Schützer Funk
VD
+46 708 10 20 04
maria@qurant.se
Michael Emilsson
Sales Manager
+46 708 10 20 02
michael@qurant.se
Bli kund >
Nyhetsbrev

Få senaste nytt från oss om personal och hälsa

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi delar aldrig din e-post eller skickar spam. Läs mer om integritet och GDPR