Image
“Vi ser att Qurant är en nytänkande företagshälsa med moderna verktyg vilket passar oss som teknikföretag.”
Solveig Alsterborg, Human Resource Manager
Elgiganten

Qurant har fått förtroendet att leverera företagshälsa till Elgiganten genom ett nytt samarbetsavtal. Därmed får Qurant bidra till att skapa en hållbar arbetsmiljö för Elgigantens 2600 medarbetare.

– Vi ser fram mot ett samarbete med Qurant, säger Solveig Alsterborg, Human Resource Manager, Elgiganten. Vi ser att Qurant är en nytänkande företagshälsa med moderna verktyg vilket passar oss som teknikföretag.

– Det är viktigt att man som företag så smart och enkelt som möjligt kan skapa sig en bild över hälsoläget och stödja med rätt insatser i ett tidigt skede, och detta är vi glada över att kunna hjälpa en av Sveriges ledande varuhuskedjor inom hemelektronik och vitvaror med framöver, säger Michael Emilsson, Sales Manager, Qurant.

Det rikstäckande avtalet innebär att Qurant levererar företagshälsa till medarbetare på cirka 170 Elgigantenvaruhus och Elgiganten PhoneHouse-butiker över hela Sverige.

 

För mer information, kontakta:

Michael Emilsson
Sales Manager
+46 708 10 20 02 
michael@qurant.se

 

Bli kund >>>
Fyll i formuläret!

 

Image

Prehab


Förebyggande hälsovård med verktyg för att upptäcka ohälsa i tidigt skede och jobba proaktivt, bokning av och tillgång till prehab och friskvård samt enkel hantering av friskvårdsbidraget.

Läs mer om prehab
Image

Digital Sjuk & Frisk


Effektiv och smidig digital sjuk/vab- och frisk­hantering direkt i mobilen, surfplattan eller datorn via vår digitala hälsoportal. Med tydlig översikt av hälsostatus samt uppföljning och rådgivning av sjuksköterska.

Läs mer om hälsoportalen
Image

Vård & Rehab


Stöd, rådgivning, bokning och tillgång till rätt behandling och resurser genom hela rehabprocessen via vårt oberoende nätverk av kvalitetssäkrade vårdgivare i hela landet.

Läs mer om rehab