Vård & Rehab

Snabb tillgång till rätt resurser och behandling via vårt nätverk av oberoende vårdgivare.

Med vårt stora, rikstäckande nätverk av oberoende vårdgivare erbjuder Qurant en mängd tjänster; hälsoprofiler, hälsotester, arbetsmiljöfrågor, ergonomi, organisationskonsulter, rehab- konsulter, arbetsterapeuter, kuratorer, kiropraktorer, naprapater, sjukgymnaster, beteendevetare och psykologer. Behöver ni sätta in en behandlingsåtgärd bokar vi den direkt i vårt privata vårdnätverk.

Både arbetsgivare och medarbetare får stöd och information under hela rehabprocessen såsom;

– uppföljning, stöd och rådgivning av vår sjuksköterska – stöd inför och underlag för t.ex. rehab-möten eller handlingsplan

Att tidigt få snabb tillgång till rätt behandling och vård är nyckeln till en förbättrad och hållbar hälsa, lägre sjuktal och ett lönsamt hälsovårdsarbete.

Image
Image

Prehab - Förebyggande hälsovård


Förebyggande hälsovård med verktyg för att upptäcka ohälsa i tidigt skede och jobba proaktivt, bokning av och tillgång till prehab och friskvård samt enkel hantering av friskvårdsbidraget.

Läs mer
Image

Digital Sjuk & Frisk


Effektiv och smidig digital sjuk/vab- och frisk­hantering direkt i mobilen, surfplattan eller datorn via vår digitala hälsoportal. Med tydlig översikt av hälsostatus samt uppföljning och rådgivning av sjuksköterska.

Läs mer
Image

Vård & Rehab


Stöd, rådgivning, bokning och tillgång till rätt behandling och resurser genom hela rehabprocessen via vårt oberoende nätverk av kvalitetssäkrade vårdgivare i hela landet.

Läs mer

Kom igång med Qurants digitala företagshälsa

Fyll i formuläret eller kontakta oss direkt så berättar vi mer.

Qurant/Svensk Vårdförmedling Försäljning AB
Olof Palmesgata 20a
111 37 Stockholm
Telefon: 08 522 505 00
E-post: info@qurant.se

    Jag vill ta emot nyhetsbrev Genom att kryssa i rutan samtycker du till att ta emot mailutskick från oss; med tips, råd, erbjudanden och aktuella ämnen som kan hjälpa dig att jobba proaktivt med ohälsa, minska sjukfrånvaron och få ett friskare företag. Du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke genom att klicka på den länk som finns i ditt mailutskick.