Image

Undvik ohälsa - Arbeta hälsofrämjande

Qurant ger dig möjlighet att upptäcka ohälsa i ett tidigt skede, arbeta med förebyggande hälsovård och friskvård samt erbjuder snabb tillgång till rätt resurser och behandling.

Med Qurants hälsostatistik, hälsoportal och hälsoundersökningar får du de rätta verktygen för att upptäcka ohälsa och agera proaktivt. Våra sjuksköterskor ger dig och dina medarbetare stöd och rådgivning inom förebyggande hälsovård. De hjälper dig att boka förebyggande åtgärder. Dessutom får företaget och medarbetarna ett enkelt sätt att administrera friskvårdsbidraget via mobilen.

Ett vinnande koncept både hälsomässigt och ekonomiskt.

badge-15
Hälsoprofil

Skapa företagets hälsoprofil med hjälp av data och statistik i hälsoportalen.

b-meeting
Stöd från första hälsosamtalet

Det är inte alltid lätt att veta när extern hjälp behövs. Våra hälsosamtalsmallar samt chefstöd hjälper fånga upp tidiga signaler.

network
Nätverk av oberoende leverantörer av prehab

Bokning av hälsoundersökningar, kris- och stresshantering, fysioterpeuter, naprapater, psykologer, vaccinationer m.m.

bill
Enkel friskvårdsadministrering

Smidig hantering av friskvårdsbidraget. Medarbetarna kan se sitt saldo och laddar upp kvitton. Ni slipper hantera papper och får allt samlat på en plats.

Visste du att 40% av alla sjukskrivningar kan undvikas?

Studier visar att sjukfrånvaron skulle kunna minskas med upp till 40% med hjälp av tidiga insatser och snabb tillgång till rätt resurser och vård.

Att jobba med hälsofrämjande åtgärder blir dessutom en lönsam investering. Investeringar i frisk- och hälsovård kan ge mellan två och fem gånger pengarna tillbaka mätt i positiva effekter som förbättrad arbetskapacitet, minskad sjukfrånvaro och minskad rehabiliteringsrisk.

Läs vår blogg om hur du upptäcker ohälsa på arbetsplatsen »
Image

Prehab


Förebyggande hälsovård med verktyg för att upptäcka ohälsa i tidigt skede och jobba proaktivt, bokning av och tillgång till prehab och friskvård samt enkel hantering av friskvårdsbidraget.

Läs mer om prehab
Image

Digital Sjuk & Frisk


Effektiv och smidig digital sjuk/vab- och frisk­hantering direkt i mobilen, surfplattan eller datorn via vår digitala hälsoportal. Med tydlig översikt av hälsostatus samt uppföljning och rådgivning av sjuksköterska.

Läs mer om hälsoportalen
Image

Vård & Rehab


Stöd, rådgivning, bokning och tillgång till rätt behandling och resurser genom hela rehabprocessen via vårt oberoende nätverk av kvalitetssäkrade vårdgivare i hela landet.

Läs mer om rehab

Kom igång med Qurants digitala företagshälsa

Fyll i formuläret eller kontakta oss direkt så berättar vi mer.

Qurant Företagshälsa AB (publ)
Olof Palmesgata 20a
111 37 Stockholm
Telefon: 08 522 505 00
E-post: info@qurant.se

    Jag vill ta emot nyhetsbrev Genom att kryssa i rutan samtycker du till att ta emot mailutskick från oss; med tips, råd, erbjudanden och aktuella ämnen som kan hjälpa dig att jobba proaktivt med ohälsa, minska sjukfrånvaron och få ett friskare företag. Du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke genom att klicka på den länk som finns i ditt mailutskick.