Minska sjukfrånvaron och skapa ett friskare företag med Qurant nytänkande företagshälsa

Snabb tillgång till rätt insatser och vård i ett tidigt skede kan minska sjukfrånvaron med upp till 40 procent - något som kan spara stora pengar för arbetsgivarna och göra medarbetarna friskare. Vår tjänst ger personalansvariga möjlighet att agera proaktivt och erbjuder snabb tillgång till rätt resurser och behandling. Det gynnar både företagen och medarbetarna.

Titta på vår video så får du veta mer.
 

Qurant är en modern och proaktiv företagshälsa som tar ett helhetsperspektiv på hälsoarbetet. Både medarbetare och arbetsgivare får en effektiv digital sjuk- och friskhantering via Qurants mobilapp och hälsoportal, uppföljning och rådgivning av våra sjuksköterskor samt snabb tillgång till rätt vård via vårt oberoende nätverk av vårdgivare. Direkt tillgång till hälso- och frånvarostatistik på företags-, grupp- och individnivå i Qurant Hälsoportal.

Läs mer om Qurant företagshälsa här  
   
Image
Image

Prehab


Förebyggande hälsovård med verktyg för att upptäcka ohälsa i tidigt skede och jobba proaktivt, bokning av och tillgång till prehab och friskvård samt enkel hantering av friskvårdsbidraget.

Läs mer om prehab
Image

Digital Sjuk & Frisk


Effektiv och smidig digital sjuk/vab- och frisk­hantering direkt i mobilen, surfplattan eller datorn via vår digitala hälsoportal. Med tydlig översikt av hälsostatus samt uppföljning och rådgivning av sjuksköterska.

Läs mer om hälsoportalen
Image

Vård & Rehab


Stöd, rådgivning, bokning och tillgång till rätt behandling och resurser genom hela rehabprocessen via vårt oberoende nätverk av kvalitetssäkrade vårdgivare i hela landet.

Läs mer om rehab

Kom igång med Qurants digitala företagshälsa

Fyll i formuläret eller kontakta oss direkt så berättar vi mer.

Qurant Företagshälsa AB (publ)
Olof Palmesgata 20a
111 37 Stockholm
Telefon: 08 522 505 00
E-post: info@qurant.se

    Jag vill ta emot nyhetsbrev Genom att kryssa i rutan samtycker du till att ta emot mailutskick från oss; med tips, råd, erbjudanden och aktuella ämnen som kan hjälpa dig att jobba proaktivt med ohälsa, minska sjukfrånvaron och få ett friskare företag. Du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke genom att klicka på den länk som finns i ditt mailutskick.