Image
“Vi vet att ett hälsosamt och hållbart företag behöver arbeta aktivt och nytänkande med arbetsmiljön. Mår inte våra medarbetare bra, mår inte företaget bra. Därför vill vi samarbeta med en modern företagshälsa som ger oss proaktiva digitala verktyg och rådgivning kring nytänkande insatser. På så vis får vi koll på hälsostatus och kan agera rätt i rätt tid.”
Monica Rosén, Expert Labour Law and Health & Safety People
Telenor Sverige AB

Qurant har fått förtroendet att leverera företagshälsa till Telenor Sverige genom ett nytt samarbetsavtal.

– Vi vet att ett hälsosamt och hållbart företag behöver arbeta aktivt och nytänkande med arbetsmiljön. Mår inte våra medarbetare bra, mår inte företaget bra. Därför vill vi samarbeta med en modern företagshälsa som ger oss proaktiva digitala verktyg och rådgivning kring nytänkande insatser. På så vis får vi koll på hälsostatus och kan agera rätt i rätt tid, säger Monica Rosén, Expert Labour Law and Health & Safety People, Telenor Sverige AB.

– Det gläder oss att Telenor väljer Qurant och att vi därmed får bidra till deras systematiska arbetsmiljöarbete. Det är ett målmedvetet företag med tydligt hälsotänk som vi ser fram emot att samarbeta med. Telenor ställer dessutom höga krav på digital funktionalitet och säkerhet vilket vi är stolta över att kunna leva upp till, säger Maria Schützer Funk, VD, Qurant.

Avtalet innebär att Qurant levererar företagshälsa till Telenor Sveriges medarbetare.

Kontakt
Maria Schützer Funk
VD
+46 708 10 20 04
maria@qurant.se

Michael Emilsson
Sales Manager
+46 708 10 20 02
michael@qurant.se

 

Bli kund >>>
Image

Prehab


Förebyggande hälsovård med verktyg för att upptäcka ohälsa i tidigt skede och jobba proaktivt, bokning av och tillgång till prehab och friskvård samt enkel hantering av friskvårdsbidraget.

Läs mer om prehab
Image

Digital Sjuk & Frisk


Effektiv och smidig digital sjuk/vab- och frisk­hantering direkt i mobilen, surfplattan eller datorn via vår digitala hälsoportal. Med tydlig översikt av hälsostatus samt uppföljning och rådgivning av sjuksköterska.

Läs mer om hälsoportalen
Image

Vård & Rehab


Stöd, rådgivning, bokning och tillgång till rätt behandling och resurser genom hela rehabprocessen via vårt oberoende nätverk av kvalitetssäkrade vårdgivare i hela landet.

Läs mer om rehab