Image
“På ett litet företag som Geddeholm är det en tidsvinst att få hjälp att hålla reda på allt som gäller och få stöd inom sjukhanterings- och hälsovårdsområdet. Det avlastar och förenklar mitt arbete som personalansvarig. ”
Susanne Myckelberg
Geddeholms Callcenter

På ett litet företag som Geddeholm är det en tidsvinst att få hjälp att hålla reda på allt som gäller och få stöd inom sjukhanterings- och hälsovårdsområdet.

Qurants digitala tjänster blir som en extra resurs för mig som chef och personalansvarig. Systemet hjälper mig att hålla reda på allt som gäller inom sjukhantering, proaktiv hälsovård och rehabilitering och jag får stöd och råd från Qurants sjuksköterskor. Jag får bättre koll på sjukfrånvaron och tydlig hälsostatistik som underlag för hälsosamtal och eventuella förebyggande hälsoåtgärder.  Statistiken är direkt tillgänglig i Qurants portal.

För mina medarbetare är den största vinsten tillgången till en ”personlig” sjuksköterska som ringer upp vid sjukfrånvaro för att ge stöd och råd samt boka in eventuell vård. De uppskattar tillgängligheten och säger att de känner sig mer trygga.

 

Susanne Myckelberg, Platschef Geddeholms Callcenter

Digitala tjänster

Image

Prehab


Förebyggande hälsovård med verktyg för att upptäcka ohälsa i tidigt skede och jobba proaktivt, bokning av och tillgång till prehab och friskvård samt enkel hantering av friskvårdsbidraget.

Läs mer om prehab
Image

Digital Sjuk & Frisk


Effektiv och smidig digital sjuk/vab- och frisk­hantering direkt i mobilen, surfplattan eller datorn via vår digitala hälsoportal. Med tydlig översikt av hälsostatus samt uppföljning och rådgivning av sjuksköterska.

Läs mer om hälsoportalen
Image

Vård & Rehab


Stöd, rådgivning, bokning och tillgång till rätt behandling och resurser genom hela rehabprocessen via vårt oberoende nätverk av kvalitetssäkrade vårdgivare i hela landet.

Läs mer om rehab