Krav och prestation i dagens ledarskap


Föreläsning | Hälsobloggen

Rollen som chef och ledare innebär att man ska navigera runt i okända landskap och samtidigt handskas med osäkerhetens konsekvenser. Du förväntas ha ständig kontroll även i oförutsägbara lägen.

Hjärnan har inga problem att hantera utmaningar, tvärtom, den gillar att lösa problem och hela tiden utmana sig själv, så länge den känner att den har kontroll över situationen. Dock är hjärnan inte särskilt ok med att känna låg kontroll över situationen. Det väcker en hel del ångest och oro.

I föreläsningen ”Osäkerhetens psykologi inom ledarrollen” ger Haydar Adelson, leg. psykolog, användbara verktyg till dig som chef, ledare, ansvarig, företagsledare med flera. Fyll i formuläret nedan så mailar vi dig det inspelade webbinaret.

Tidigare har Haydar föreläst på nedan ämnen som finns tillgängliga att se som inspelade webinar.
– Kan stress leda till ångest
– Mentala verktyg för att hantera nedstämdhet och depression

Ja tack, skicka mig föreläsningen ”Osäkerhetens psykologi inom ledarrollen”

Genom att klicka på skicka, samtycker du till att ta emot mailutskick från oss; med tips, råd, erbjudanden och aktuella ämnen som kan hjälpa dig att jobba proaktivt med ohälsa, minska sjukfrånvaron och få ett friskare företag. Du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke genom att klicka på den länken som finns i ditt utskick.

Hälsobloggen

25 februari, 2021
Friluftsliv ger kraftfulla effekter på hälsan
Läs mer
16 februari, 2021
Fem minuter pausstretch för rygg, axlar och nacke
Läs mer
12 februari, 2021
Fyra prioriterade områden inom nya arbetsmiljöstrategin
Läs mer