Nyheter

Elin Arnell är Qurants nya VD

Elin Arnell

Elin Arnell är Qurant Företagshälsas nya vd med start i mitten av januari. Hon kommer närmast från rollen som VD för Talentech AB och har tidigare lång erfarenhet i ledande befattningar inom HR-tech, kommunikation och ledar- och medarbetarutveckling. Elin är också chefsrådgivare för Wisory. Qurant fortsätter att växa och Maria Schützer Funk som varit VD fram till nu antar rollen som COO och CFO.

– Vi är väldigt glada över rekryteringen av Elin. Hon har en mycket bra bakgrund och hennes erfarenhet är en stor tillgång för Qurants fortsatta fokus på friskare arbetsplatser, hög kundnöjdhet och tillväxt. Elin står för ett inspirerande, transparent och inkluderande ledarskap vilket vi ser är viktiga egenskaper som vi värdesätter, säger Tommy Sundström, styrelseordförande i Qurant.

-Jag är väldigt glad att börja min nya roll som VD på Qurant och skapa fortsatt utveckling tillsammans med Qurant-teamet, säger Elin Arnell. Förebyggande insatser, tidig upptäckt och god överblick är avgörande. Modern digital teknik för att främja hälsa är också en mycket viktig parameter. Stigande ohälsotal och sjukskrivningar är en av våra största samhällsutmaningar, som med rätt insatser skapar stor nytta för individ, företag och samhället, avslutar Elin.

För ytterligare information kontakta:

Elin Arnell
Telefon: 076 329 82 92
Epost: elin.arnell@qurant.se

Qurant Företagshälsa Qurant driver utvecklingen av framtidens smarta och omtänksamma företagshälsa, anpassad till behoven i dagens arbetsliv. Vi kopplar samman alla steg i hälsokedjan och utvecklar Sveriges smartaste, enklaste och mest kostnadseffektiva lösning för framtidens företagshälsa.

Nyhetsbrev

Få senaste nytt från oss om personal och hälsa

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi delar aldrig din e-post eller skickar spam. Läs mer om integritet och GDPR