Hälsobloggen | Nyheter

Qurant hälsar Elgiganten välkommen som ny kund

Qurant har fått förtroendet att leverera företagshälsa till Elgiganten genom ett nytt samarbetsavtal. Därmed får Qurant bidra till att skapa en hållbar arbetsmiljö för Elgigantens 2600 medarbetare.

–  Vi ser fram mot ett samarbete med Qurant, säger Solveig Alsterborg, Human Resource Manager, Elgiganten. Vi ser att Qurant är en nytänkande företagshälsa med moderna verktyg vilket passar oss som teknikföretag.

– Det är viktigt att man som företag så smart och enkelt som möjligt kan skapa sig en bild över hälsoläget och stödja med rätt insatser i ett tidigt skede, och detta är vi glada över att kunna hjälpa en av Sveriges ledande varuhuskedjor inom hemelektronik och vitvaror med framöver, säger Michael Emilsson, Sales Manager, Qurant.

Det rikstäckande avtalet innebär att Qurant levererar företagshälsa till medarbetare på cirka 170 Elgigantenvaruhus och Elgiganten PhoneHouse-butiker över hela Sverige.

 

För mer information, kontakta:

Michael Emilsson
Sales Manager
+46 708 10 20 02 
michael@qurant.se

 

Bli kund

 1. 1

  Fyll i formuläret

  Skicka in dina uppgifter här >>>

 2. 2

  Vi skickar ett avtalsförslag

  Vi skickar ett avtal samt GRPR avtal för hantering av personuppgifter. Du godkänner enkelt via BankID.

 3. 3

  Redo att köra

  Ditt konto är igång och vi skickar inloggningsuppgifter och du kan lägga in dina anställda eller så hjälper vår supportavdelning till.

   

 

Om Qurant:

Qurant Företagshälsa AB (publ) är en helhetsleverantör av hälsotjänster. Vi levererar en modern, nytänkande företagshälsa som sätter medarbetarna och hälsan i fokus. Vi har tagit ett helhetsperspektiv på hälsoarbetet och erbjuder en effektiv och digital sjuk/vab- och friskvårdsadministration som samlar alla hälsoärenden, hälsostatus och hälsostatistik på ett ställe.

Vi har ett oberoende nätverk av vårdgivare i hela landet som ger företag och organisationer snabb tillgång till rätt resurser och vård. Tillsammans med våra integrerade tjänster; förebyggande hälso- och friskvård, vård och rehab samt vårdförsäkring, får företag och organisationer en komplett företagshälsovård.

Vår ambition är att skapa ett samarbete med våra användare, där vi tillsammans jobbar för att minska sjukfrånvaron, förbättra medarbetarnas hälsa och skapa friskare företag. Ett vinnande koncept, både ekonomiskt och hälsomässigt.

Nyhetsbrev

Få senaste nytt från oss om personal och hälsa

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi delar aldrig din e-post eller skickar spam. Läs mer om integritet och GDPR