Webinar

Mentala verktyg för att hantera nedstämdhet och depression

Hösten är här och vi går in i en mörkare period på många sätt. Men hur ska man tänka när den där deppigheten börjar gro?

Reservera din plats
Image
Inte bara naturen går in i en ny fas, vi människor kan också uppleva en förändrande tid i samband med att höst- och vintermörkret infinner sig. En del av oss kan känna en smygande eller till och med påträngande nedstämdhet som i vissa fall leder till depression. 
Välkommen till ytterligare en faktakompakt föreläsning med vår uppskattade föreläsare Haydar Adelson, leg. psykolog. Han kommer bland annat att beröra vilka symptom som uppstår vid nedstämdhet och depression samt vilka mentala verktyg som finns för att hantera dessa.
Föreläsare
Haydar Adelson, leg. psykolog med erfarenhet av klinisk- och arbetslivspsykologi. Haydar har tidigare arbetat med rekrytering och urval av ledare, och idag med klinisk psykologi samt chefsstöd. Han har även under en period varit ordförande för Stockholm Pride.
Tidigare har Haydar föreläst på ämnet ”Kan stress leda till ångest?” som finns tillgängligt att se som inspelat webinar.
Datum

3 november, 2020

Tid

09:30 – 10:00

Plats

Webinar

Kostnad

Gratis

Anmälan

Fyll i formuläret nedan, vi mailar ut länk innan webbinaret.