Webinar

Allt hänger ihop – helhetsperspektiv på hälsa och arbetsmiljö

Datum

onsdag 08 mars 2023

Tid

09:00 – 09:45

Plats

Online/Webbinar
Teams länk skickas via e-post

Kostnad

Gratis

Hälsa handlar om att se människan som en helhet. Genom att hantera hälsoärenden ur ett fysiskt, psykiskt och socialt perspektiv och gå från reaktiv hantering till proaktiva åtgärder går det att snabba på processen och få tydliga förbättringar för både företag och medarbetare.

Häng med när Eva Boström, Wingpan och Madeleine Helgesson, Sparc Group berättar hur man med helhetsperspektiv höjer hälsan till strategisk nivå och får en effektiv lösning och beslutsunderlag där alla aspekter i medarbetarens liv tas med.

Innehåll

  • Wingspan och helhetsperspektivet, Eva Boström från Wingspan
  • Samarbetet mellan Qurant och Wingspan, Michael Emilsson från Qurant
  • Varför CHR och Qurant? Madeleine Helgesson, Head of people and Culture på Sparc Group AB, berättar om det.
  • Frågor

Föreläsare

Eva Boström
Vd, Wingspan

Wingspan erbjuder helhetslösningar som möjliggör självlärande och hållbara organisationer – för ett sundare samhälle. Med kartläggning av den organisatoriska och sociala arbetsmiljön samt den medicinska hälsan och ge kunskap om vilka åtgärder som krävs för att utveckla organisationen i önskad riktning.

 

Madeleine Helgesson, Sparc Group
Med målet att vara branschens mest konstruktiva och ansvarstagande samhällsaktör, nu och i morgon erbjuder Sparc Group ett av installationsbranschens mest attraktiva, trygga och kompletta helhetserbjudande. För entreprenörer, av entreprenörer.

Michael Emilsson
Försäljningschef, Qurant Företagshälsa
Proaktiva och nytänkande som kopplar samman alla delar i hälsokedjan och erbjuder en komplett företagshälsa för framtidens företag.

 

 

 

Maila info@qurant.se för en kopia av inspelningen