Webinar

Allt hänger ihop – helhetsperspektiv på hälsa och arbetsmiljö

Hälsa handlar om att se människan som en helhet. Genom att hantera hälsoärenden ur ett fysiskt, psykiskt och socialt perspektiv och gå från reaktiv hantering till proaktiva åtgärder går det att snabba på processen och få tydliga förbättringar för både företag och medarbetare.

Häng med när Eva Boström, Wingpan och Madeleine Helgesson, Sparc Group berättar hur man med helhetsperspektiv höjer hälsan till strategisk nivå och får en effektiv lösning och beslutsunderlag där alla aspekter i medarbetarens liv tas med.

Innehåll

  • Wingspan och helhetsperspektivet, Eva Boström från Wingspan
  • Samarbetet mellan Qurant och Wingspan, Michael Emilsson från Qurant
  • Varför CHR och Qurant? Madeleine Helgesson, Head of people and Culture på Sparc Group AB, berättar om det.
  • Frågor

 

 

 

Föreläsare
Eva Boström

Eva Boström

Wingspan erbjuder helhetslösningar som möjliggör självlärande och hållbara organisationer – för ett sundare samhälle. Med kartläggning av den organisatoriska och sociala arbetsmiljön samt den medicin

Madeleine Helgesson

Madeleine Helgesson

Med målet att vara branschens mest konstruktiva och ansvarstagande samhällsaktör, nu och i morgon erbjuder Sparc Group ett av installationsbranschens mest attraktiva, trygga och kompletta helhetserbjudande. För entreprenörer, av entreprenörer.

Michael Emilsson

Michael Emilsson

Michael Emilsson är sälj chef på Qurant - Proaktiva och nytänkande som kopplar samman alla delar i hälsokedjan och erbjuder en komplett företagshälsa för framtidens företag.